Termeni si conditii

Efectuarea unei precomenzi pe site-ul www.webpiesa.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:

In urma precomenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat si nu reprezinta confirmarea pretului sau ca produsele cerute sunt pe stoc. Acest email este informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Preturile afisate sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari, confirmarea lor facandu-se telefonic sau prin email dupa plasarea precomenzii.

Webpiesa.ro nu conditioneaza plasarea si acceptarea comenzilor prin depasirea valorii unui plafon minim impus. Cumparatorul poate obtine mai multe informatii despre plasarea unei comenzi online din sectiunea “Cum cumpar”. In momentul plasarii unei comenzi in magazinul online webpiesa.ro, Cumparatorul isi exprima acordul cu metoda de comunicare electronica prin intermediul email-ului. Transmiterea comenzii pe site va fi urmata de receptia unui email care se genereaza automat care atesta doar plasarea comenzii. Acest mesaj, discutiile telefonice, prin email sau pe alte cai cu reprezentantii Vanzatorului nu constituie acceptari ferme ale comenzii, si implicit NU semnifica incheierea contractului la distanta.

Vanzatorul va verifica comanda urmand sa ii comunice prin email Cumparatorului rezultatul verificarii. Expedierea prin email a acceptarii comenzii de catre Vanzator catre Cumparator, fara a necesita vreo confirmare de primire din partea acestuia, constituie momentul incheierii contractului la distanta.

Comanda este considerata valita si se onoreaza numai dupa ce Vanzatorul contacteaza Cumparatorul si se confirma disponibilitatea si pretul reperelor comandate prin email.

Informatiile furnizate catre webpiesa.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea precomenzilor sau a cererilor de oferta), conform legilor in vigoare.

Compania care administreaza site-ul webpiesa.ro, BISSHUB WEB SERVICES nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

In unele cazuri, la anumite produse de origine care se aduc la comanda din depozitele externe, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate de catre BISSHUB WEB SERVICES prin intermediul site-ului webpiesa.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor de pe site au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul in sine.

Produsele comercializate de BUSSHUB WEB SERVICES sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr.21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de BUSSHUB WEB SERVICES se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 18 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare.

Produsele comercializate de BUSSHUB WEB SERVICES se livreaza numai in urma comenzilor efectuate online, in limita stocurilor disponibile. Modificarea preturilor produselor afisate pe site se poate face fara o instiintare prealabila.

La anumite produse cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, etrieri frana, casete de directie, turbocompresoare, etc. pentru a beneficia de pretul afisat pe site, se poate solicita piesa veche de pe masina la schimb sau se poate percepe suplimentar o taxa de piesa veche. Taxa va fi comunicata de catre reprezentantii BUSSHUB WEB SERVICES inainte de confirmarea comenzii.

Atragem atentia cumparatorilor ca la primirea coletului sa receptionati cu atentie piesele primate. Sesizarile legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului (este obligatoriu incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat!).

Sesizarile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat, deoarece fara acest process verbal firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere!