Cum comand?

Comenzile pot fi inregistrate la orice ora, fiind preluate si procesate in ordinea inregistrarii lor. Comenzile sunt procesate de un operator webpiesa.ro in intervalul orar L-V: 09.00-18.00.

Fiecare comanda plasata pe site-ul nostru este analizata pentru a se confirma compatibilitatea pieselor cu automobilul pentru care s-a efectuat cautarea.

Pentru verificarea comenzii este necesar sa ne furnizati in formularul de comanda Numarul de identificare al automobilului (Punctul 3 in Talonul de tip vechi sau la punctul E in Talonul de tip nou), iar in unele cazuri este nevoie de detalii suplimentare necesare identificarii reperului corect.

La comenzile fara date de identificare ale automobilului la care nu se poate verifica compatibilitatea, produsele vor fi livrate conform comenzii, fara o verificare a alegerii dvs. Pentru a beneficia de verificare, va rugam completati cel putin campul optional: Serie sasiu, cu exact 17 caractere.

După ce ati plasat comanda, veti fi contactat telefonic de unul dintre operatorii nostri pentru a confirma comanda si pentru a va comunica termenul de livrare.

Comanda online – 24 de ore din 24, 7 zile din 7

Pasul 1 - Identificarea autoturismului

Identificarea masinii se face folosind selectorul de sub bannerul din homepage-ul webpiesa.ro.

Pasul 2 - Selectarea piesei

După selectarea automobilului, navigarea prin meniu se poate face prin parcurgerea categoriilor de produse aflate in stanga paginii sau in josul paginii. Dupa aceasta selectie se poate filtra subcategoria din care face parte piesa dorita.

Pasul 3 – Adaugarea piesei in cosul de cumparaturi

După identificarea produselor acestea se pot adauga in cosul de cumparaturi pentru a putea fi comandate, apasand butonul "Adauga in cos". Continutul cosului de cumparaturi trebuie analizat cu atentie inainte de plasarea comenzii. Puteti renunta la un articol prin apasarea pictogramei [x] plasate pe fiecare rand, chiar dupa denumirea produsului.

Pasul 4 - Plaseaza comanda

Client nou – dacă sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul "Trimite comanda".

Client existent - introduceti email-ul si parola in campurile afisate si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimite comanda".

Comanda rapida – daca doriti sa plasati o comanda fara sa va inregistrati trebuie doar sa completati numarul de telefon si email-ul iar un operator va va contacta pentru a stabili restul detaliilor de livrare.

Comanda prin e-mail

Puteti plasa o comanda trimiţând un e-mail la comenzi@webpiesa.ro